Новини

Конференция „Управление на отпадъците и рециклиране“ и бизнес-срещи с германски фирми, 26 ноември 2019 г.

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и германската консултантска фирма em&s GmbH организират посещение на германска бизнес делегация в сферата на управление на отпадъците и рециклиране от 25 до 27 ноември 2019 г. в България. Основни цели са създаването на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски отношения с български предприятия в този сектор.

На 26 ноември 2019 г. от 9:00 до 15:30 ч. в зала „София“, Гранд Хотел София, ул. „Гурко“ 1 ще се проведе конференция на тема „Управление на отпадъците и рециклиране“, на която ще бъде представен германският опит в тази сфера.

След приключване на конференцията са предвидени индивидуални бизнес срещи от 15:30 до 18:30 ч. с български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските фирми. На базата на заявките ще бъде изготвен график на разговорите и ще Ви бъде съобщен точният час за Вашите срещи. Ще бъде осигурен преводач за всяка германска фирма.

Списък с описание на всички германски фирми в делегацията ще намерите тук.

При интерес за бизнес контакт и/или ако желаете да присъствате на конференцията, моля да попълните онлайн формуляра до 15 ноември 2019 г. Участието Ви в конференцията, както и в бизнес срещите е безплатно!

За въпроси се обръщайте към Цанко Цанков, тел.: 02/ 816 30 24, имейл: tzanko.tzankov@ahk.bg или Татяна Делчева, тел.: 02/ 816 30 21, имейл: tatyana.delcheva@ahk.bg.

Проектът се финансира от Германското федерално министерство на икономиката и енергетиката в рамките на експортна инициатива „Околна среда“.